vr 01 nov. | Cultuurcentrum Herberg de Pol

Najaarsconcert in American Style

Op 1 en 2 november a.s. geeft Koninklijk onderscheiden Harmonie Diepenheim haar jaarlijks Najaarsconcert in Cultuurcentrum Herberg de Pol. We nodigen u graag uit!
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

01 nov. 2019 19:30
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim, Nederland

Over het evenement

Het orkest onder leiding van dirigent Luuk Meinders zal een aantal mooie stukken ten gehore brengen in American Style.

Bijzonder op deze avonden is dat slagwerker Kjeld Truschel een examenstuk gaat spelen, begeleid door het orkets als slotstuk voor zijn D-examen. Ook het leerlingen orkest, samengesteld uit jeugdige, maar ook volwassen beginnende muzikanten, zal voor u spelen. Verder zullen voor u optreden de slagwerkgroep onder leiding van Rob Eeftink en ook de (nieuwe) mini- en majoretten zijn weer van de partij.

Harmonie Diepenheim nodigt u graag uit! Aanvang 19.30 uur.

Voorverkoop tickets bij Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim.