top of page

Fancy Fair schenkt 1 uniform aan Harmonie Diepenheim

Op woensdagavond 12 september vond een feestelijke uitreiking plaats in de Molenaarshof in Diepenheim. Voorzitter van Koninklijk onderscheiden Harmonie Diepenheim, Siebrand Schreurs en bestuurslid Elise Oldemenger ontvingen uit handen van voorzitter van Fancy Fair Diepenheim, Herman Veltkamp een waardebon voor 1 nieuw uniform voor de Harmonie.

Een hele fijne opsteker en een mooie start van de overkoepelende actie Pak van mijn Hart, waarmee Harmonie Diepenheim probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor nieuwe uniformen.


Een muzikale omlijsting van de Harmonie hoort bij tal van evenementen, optochten, concerten en serenades, maar het vertrouwde groen-blauwe uniform van Koninklijk onderscheiden Harmonie Diepenheim is bijna 25 jaar oud, versleten en dringend aan vervanging toe.


De Harmonie wil zich graag goed presenteren met het 120-jarig jubileum in het vooruitzicht (in 2021) en er piekfijn uitzien tijdens optredens bij evenementen in Diepenheim en omstreken. Maar daar hangt wel een prijskaartje aan, voor de nieuwe uniformen is een bedrag van € 60.000,- nodig. Dit najaar wordt gestart met tal van acties om geld in te zamelen, met als hoogtepunt een grote huis-aan-huis actie op 21 maart 2020 en een concert op 3 juli 2020 door Orkest Koninklijke Marechaussee waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn.


De Harmonie toonde zich zeer verguld met deze schenking van 1 uniform. En, zoals Herman Veltkamp van de Fancy Fair opmerkte: ‘Dit is wellicht een stimulans voor andere partijen in Diepenheim en omstreken. Laten we er samen voor zorgen dat onze Harmonie straks weer in een prachtig pak voor de dag kan komen in Deep’n. Wat fijn dat onze zeer succesvol verlopen Fancy Fair daar een bijdrage aan heeft kunnen leveren.’
58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page