top of page

Meiboomfeest Deep'n

Bijgewerkt op: 1 jun. 2022De jarenlange traditie van het meiboomfeest komt nu ook naar Diepenheim! Op 1e Pinksterdag wordt er vertrokken, met Harmonie Diepenheim voorop, om de boom op te halen. De Boake Bouwers en de Liturgische Bloemschikgroep zorgen er voor dat er een mooie boom op het plein komt te staan bij Zaal Beltman. De Stedeker Daansers maken de traditie compleet met een mooie lintendans die de boom verder zal versieren. Dus zorg dat je er bij bent!

Omdat al het goede komt in drieën, zijn er het hele weekend leuke activiteiten gepland voor jong en oud met als thema “Stedeke vol muziek”.

Harmonie, Edelweiss, jazz en popmuziek. De kleintjes kunnen zich vermaken met verschillende springkussens en het bouwen van zandkastelen, terwijl de ouders onder het genot van een hapje en drankje de muziek kunnen beluisteren.

Het volledige programma is als volgt:

Zaterdag 4 Juni: 20:30 Feestteam Joost en Tommas & de Halsband

Zondag 5 Juni: 10:30 Gratis koffie met Appelcake 11:00 Vertrek achter de Harmonie aan, om de Meiboom op te halen. Aaneensluitend is het opzetten en de dans. 13:30 Concert Harmonie Diepenheim Vanaf 15:00 uur optredens van de bands the Elstars en Cooling Chrystals 21:00 Millenium Showband (entree €5,-)

Maandag 6 Juni:

Springkussendorp 11.00 Frühshoppen met de Edelweisskappelle uit Gelselaar Voor een Schnitzelplatebrunch na het Frühshoppen, geef je vast op bij meiboomfeestdiepenheim@gmail.com of 0547-351761 (opgave aan de zaal ook nog mogelijk, maar op=op). Vanaf 14:00 Utmost Bigband, Treadle en Skandal

Verschillende foodtrucks, zodat er voor iedereen wat lekkers bij is.


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page