top of page

Tirolerfest ten bate van uniformactie Pak Van Mijn Hart

Zaterdag 30 november werd het eerste Tiroler Alpenfest bij zaal Beltman in Diepenheim gehouden! Een initiatief van Luuk Meinders (dirigent Harmonie Diepenheim) ten bate van de uniformactie Pak van mijn Hart.

Samen met organisatoren Martijn Tellmann, André Kappert en familie Beltman ontstond het idee om voor de Harmonie dit feest op te zetten om zo een bijdrage te kunnen leveren voor de nieuwe uniformen. De grote huis-aan-huis actie hiervoor vindt plaats op 21 maart 2020.

De benodigde Egerländer kapel werd samengesteld uit Harmonie leden en Egerländer muzikanten uit de regio onder leiding van dirigent John Wagenvoort.

De dag werd begonnen met Fruhshoppen tussen 11.00 en 14.00 uur met tussendoor een warme lunch. De goed gevulde zaal genoot met volle teugen.

In de avond werd het nog eens opgevoerd, compleet met solist Martijn Tellmann op trompet, zangduo Henny Tellmann en Henk Aalderink en gastoptredens van de Tiroler Holzhackers, John Enter en een spetterende afterparty met dj’s Thomas Roessink en Joost Elderink. Dat zoveel bezoekers zich in Tiroler outfit hadden getogen maakte het feest compleet.

De opbrengst van € 2.286,- gaat naar de Pak Van Mijn Hart actie!


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page